Direct la continutul paginii »

The Southern Star Steaua Sudului SRLObiectivul nostru permanent este cresterea unor animale sanatoase si valoroase cu care sa obtinem productii ridicate.

Cresterea strutilor se structureaza in patru faze principale: reproductie, incubare, cresterea puilor si ingrasarea strutilor tineri in vederea sacrificarii

Strutii sunt crescuti in conditii cat mai apropiate de cele naturale. In acelasi timp, am adoptat principiile cresterii intensive, fiecare animal in parte fiind atent supravegheat in vederea obtinerii unui randament cat mai ridicat.

Familiile de struti sunt separate pe culoare, fiecarei familii asigurandu-i-se necesitatile proprii de hrana si apa.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale The Southern Star Steaua Sudului SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre The Southern Star Steaua Sudului SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii The Southern Star Steaua Sudului SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.563