Direct la continutul paginii »

Bizz2China ImportBizz2China este o firma de consultanta importuri marfa china care va sta la dispozitie cu toate serviciile necesare si complete pentru a realiza aceste importuri directe din China avand proprii furnizori de marfuri

.Cu un portofoliu si o experienta solida firma noastra va garanteaza incheierea unui contract de import cu certitudinea calitatii marfurilor,a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul dumneavoastra, efectuat in conditii depline de siguranta.

Bizz2China va ofera toate serviciile necesare pentru a face importuri directe din China:
-identificarea produselor import China;
-controlul de calitate al produselor;
-pregatirea documentelor de import din China, pana la comisionare vamala si transport.

Dar cel mai important pentru noi, telul nostru este de a crea in timp un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere, eficienta si respect reciproc.

Decizia de a importa direct din China va da o noua dimensiune afacerii dumneavoastra - aveti posibilitatea sa va aprovizionati direct de la producatori, la preturi imbatabile si sa eliminati intermediarii, avand astfel garantia unui pret extrem de competitiv pe piata romaneasca.

Experienta noastra inseamna preturi minime, viteza in executie, livrare rapida si calitatea dorita pentru marfa importata din China.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bizz2China Import se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bizz2China Import in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bizz2China Import , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.