Direct la continutul paginii »

Algrup Security Service SRLSocietatea comerciala ALGRUP PAZA SI PROTECTIE , înfiintata în baza Legii 333/ 2003, cu sediul social în Slatina, str. Cireasovului, nr. 150, bl.15, sc.C, ap.7, jud. Olt, este înmatriculata la Oficiul Registrului comertului cu codul unic 18060188, atribut fiscal R si numar de ordine J 28 / 801 / 2005.

Societatea ALGRUP are asigurare de raspundere civila pentru activitati de paza si supraveghere pentru o suma totala de 1 miliard lei/ eveniment.

ALGRUP PAZA SI PROTECTIE - Slatina , va poate asigura paza societatii d-voastra, fiind autorizata sa detina în dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea în mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Algrup Security Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Algrup Security Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Algrup Security Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.096