Direct la continutul paginii »

Salamander Impex SRLLa pensiunea REM’S se pot organiza intalniri de afaceri si seminarii, precum si jocuri de sala si divertisment.

Chiar sub Cetatea Rasnov, inconjurata de padure, la iesirea din Rasnov catre statiunea de schi Poiana Brasov, la numai 9 km distanta de partiile de schi si aproximativ 100 m distanta de centrul orasului Rasnov, se afla situata pensiunea REM’S, recent construita.

Relaxati-va la sauna si la masaj, mergeti la pescuit in lacurile din apropiere, schiati, calariti, trageti cu arcul sau faceti excursii cu ghid in zona.

Puteti lua masa pe una dintre cele doua terase mari cu mese si banci rustice din lemn unde puteti face, de asemenea, un gratar. Bucurati-va de bucataria traditionala si internationala sau bio-vegetariana in salonul de mese cu o capacitate de maxim 27 persoane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Salamander Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Salamander Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Salamander Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.284