Direct la continutul paginii »

Trudy Fashion SRLModelele deosebite si in mare parte unicat,ne-au facut sa obtinem , nu de putine ori, premii in cadrul manifestarilor de profil pentru modernitatea si originalitatea colectiilor prezentate. Bustiere, topuri complee, poncho, rochii, pardesie, costume baie, bolerouri, caciuli, fulare, genti, curele, aplicatii de broderii, rozete.

Unele dintre cele mai vechi mestesuguri sunt tricotarea si crosetarea. Si in zilele noastre ele sunt unele dintre cele mai captivante ocupatii nu numai pentru maturi, ci si pentru adolescenti si copii. Multitudinea de culori, combinari si nuante, modele de impletituri si ornamente ofera posibilitatea de a ne dezvolta fantezia si maiestria.

Cu ajutorul andrelelor si a crosetei putem realiza obiecte originale. in arta impletitului fantezia si imaginatia nu au limite in ceea ce priveste combinatia ornamentelor, modelelor, culorilor si firelor. 

Lucrul de mana nu constituie numai mijlocul de confectionare a unor obiecte de imbracaminte, interior sau accesorii, ci este, in acelasi timp, un mijloc de odihna activa. Tricotatul si crosetatul sunt unele din cele mai vechi si perfectionate genuri de lucru de mana. De aceea, originalitatea modelelor pe care vi le propun consta in linia lor moderna, in combinatii de modele, borduri deosebite, garnituri inedite, precum si in combinatii moderne de culori si materiale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trudy Fashion SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Trudy Fashion SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trudy Fashion SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.043Produse

    1. 2