Direct la continutul paginii »

Padcom Serv SRLAsezat pe un drum european resturantul-motel Donald va ofera o oaza de liniste in mijlocul traficului.Puteti ocupa un loc la terasa acestuia disponibila pe tot parcursul sezonului estival,un loc in care sa te incarci cu energie un spatiu pentru trup si suflet.

Restaurantul va sta la dipozitie si pentru organizarea diverselor evenimente(nunta,botez,aniversare etc.)oferind terasa,restaurant si cazare la motel pentru invitatii dvs..

Restaurantul va ofera feluri de mancare diversificate dupa gusturile fiecaruia pentru o dieta echilibrata.Puteti servi mancarea dumneavoastra preferata la o masa langa lacul de pe terasa acestuia sau in incinta restaurantului.

Daca doriti o rezervare puteti folosi formularul de pe site sau telefonul si un reprezentant va va oferi toate informatiile necesare.

Vizitati-ne si va veti convinge singuri!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Padcom Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Padcom Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Padcom Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.