Direct la continutul paginii »

Susino Romania SRLSubsidiara a SUSINO Co Ltd China, liderul mondial in productia de umbrele, SUSINO ROMANIA va ofera cea mai variata si completa gama de umbrele de toate tipurile la cele mai competitive preturi.

Susino ofera varii posibilitati de angajare, atat pentru persoane de diferite etnii cat si pentru forta de munca cu handicap. Susino pune la dispozitia angajatilor sai toate facilitatile, inclusiv cazare, masa si diverse spatii anexe, pentru a beneficia de o ambianta de lucru cat mai placuta.

Privind in viitor, Susino constientizeaza faptul ca pentru a te mentine si a te dezvolta intr-un mediu competitiv, creativitatea si perfectionarea continua sunt impetuos necesare. Creativitatea va oferi rezistenta si competivitate companiei; In acest sens, Susino se adapteaza rapid schimbarilor si cu siguranta isi va spori succesul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Susino Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Susino Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Susino Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Susino Romania SRL


34.719Produse

    1. 2