Direct la continutul paginii »

Business Lady Fashion SRLSuntem producatori de confectii dama cu experienta, am lucrat pentru magazinele noastre din Cocor, Unirea, Mall-uri din Iasi si Cluj precum si pentru brand-uri renumite precum Roberto Cavalli, John Galliano, Maximo Danieli s.a.

Executam la comanda costume dama, rochii de seara si de mireasa dupa modelul si materialul dorit de clienta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Business Lady Fashion SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Business Lady Fashion SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Business Lady Fashion SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.072