Direct la continutul paginii »

Tuatara Fashion Group SRLProdusele oferite Tuatara Fashion Group srl, sunt garantate pentru o perioada de 30 de zile de la data livrarii. Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere corespunzatoare produsului. In situatia nerespectarii acestora si a aparitiei problemelor de calitate, se pierd drepturile la garantie. Va rugam sa pastrati bonul fiscal sau factura pentru a face dovada achizitionarii produsului. La returnarea unui produs defect va rugam sa prezentati fie bonul fiscal fie factura care l-au insotit.

Garantia de conformitate acordata nu afecteza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Tuatara SRL este distribuitorul in Romania pentru marcile Fly53, Drunknmunky, Kaporal 5 si Nat-2.

Daca vrei ca produsele acestor marci sa fie prezente si in magazinul tau, te rugam sa ne trimiti un email la distribuitor [at] tuatara.ro

Pentru zona de client retail click aici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tuatara Fashion Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tuatara Fashion Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tuatara Fashion Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.