Direct la continutul paginii »

Eunomia M.I. SRLAtelierul nostru de croitorie a fost infiintat in anul 1992 si in toata aceasta perioada am creat pentru clientii nostri costume la comanda care s-au remarcat prin eleganta,stil si calitate.

Firma noastra produce la comanda costume clasice,costume de  ceremonie,  sacouri, smockinguri si paltoane,atat pentru barbati cat si pentru femei.

Serviciile de broderie sunt realizate de catre Eunomia m.i. la nivelul maxim pe profesionalism existent pe piata romaneasca.

Incepand din anul 2000 ne-am dezvoltat  activitatea de productie  prin confectionarea de uniforme silvice, echipamente de vanatoare, haine de protectie,importul incaltamintelor si palariilor barbatesti de la renumita fabrica de palarii Tonak din Cehia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eunomia M.I. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eunomia M.I. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eunomia M.I. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Eunomia M.I. SRL


42.428