Direct la continutul paginii »

Damiko Fashion SRLAm pornit pe ideea de a aduce numai label-uri alternative, noi pe piata romaneasca, de o calitate foarte buna, la preturi acceptabile pentru toti tinerii deschisi spre nou care isi doresc sa fie " altfel ". In lumina acestei idei, toate produsele sunt exclusiv din colectii noi , in serii mici , pentru a evita neplacuta situatie de a va intalni pe strada cu mai multe persoane purtand aceleasi haine sau pantofi.

Pentru ca ne dorim sa fim un boutique cu haine fashion , va rugam sa fiti intelegatori daca la inceput nu veti putea gasi la noi absolut orice articol vestimentar sau accesoriu , insa de la sezon la sezon vom imbunatati portofoliul cu branduri cat mai deosebite. Daca aveti idei , nu ezitati sa ni le impartasiti.

Speram ca fiecare sa se regaseasca in brand-urile propuse de noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Damiko Fashion SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Damiko Fashion SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Damiko Fashion SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.