Direct la continutul paginii »

Stef Magic International SRLMagazinul nostru din Bucuresti va sta la dispozitie cu o gama diversificata de piese auto pentru toata gama Dacia, Daewoo (Cielo, Tico, Matiz),OPEL, SKODA, VW, accesorii si acumulatori auto pentru toate marcile de autoturisme. Calitatea produselor este certificate in conformitate cu standardele cerute de legislatia in vigoare. Tot aici veti gasi produsele originale ale marilor companii: Bosch, Varta, Fulmen, Castrol, Duralube, Aral, etc.

Va informam ca putem aduce la comanda (maxim 2 ore) orice piesa pentru orice autoturism din import in limita stocului disponibil.

 

INFORMATII SI DETALII:

Bucuresti, sector 2, str. Aurel Vlaicu nr. 158,
vis-a-vis de Stadionul Dinamo
ORAR LUNI - VINERI 8-17 (ultimul client)
la cererea clientilor se poate livra si in taraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stef Magic International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stef Magic International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stef Magic International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.