Direct la continutul paginii »

Global Quard SRLSuntem o societate tânără, dinamică prezentă pe piaţa echipamentelor de securitate şi monitorizare GPS din anul 2002. În anul 2002-2003 am fost pionierii aplicaţiilor de navigaţie GPS, pe suport PDA, pentru România şi Europa, azi dispunem de cea mai nouă tehnologie şi generaţie de echipamente GPS.

Prin efortul comun alături de colaboratorii noştri am reuşit să ne delimităm şi să fim recunoscuţi ca furnizori de echipamente GPS performante de ultimă generaţie şi ca prestator de servicii ireproşabile în acest domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Quard SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Global Quard SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Quard SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.098