Direct la continutul paginii »

Sc Alma Group SRL40 de muncitori,doi maestrii bijutieri, un expert international in pietre pretioase si o echipa de consilieri in tranzactii la bursa ,prin munca si experienta lor de 10 ani fac sa straluceasca in palma dumneavoastra fiecare bijuterie cu povestea ei nestiuta.

Anul 2006 a fost momentul in care am considerat ca piata din Romania s-a maturizat mult in materie de calitate si rafinament,apreciind la adevarata valoare "manufacturing"-ul in domeniul bijuteriilor.

Daca pana atunci 95% din diamantele si pietrele pretioase slefuite in fabrica noastra luau drumul pietei externe, acum circa un sfert din productie se transforma in bijuterii care se intorc in magazinele din Romania.

Este prima data in Romania,cand o casa de bijuterii poate sa onoreze absolut orice comanda de diamant sau piatra pretioasa, pentru o bijuterie creeata de noi sau executata de orice alt atelier de bijuterii din lumeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sc Alma Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sc Alma Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sc Alma Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.076