Direct la continutul paginii »

Assa Abloy SRLcompania ASSA ABLOY este liderul mondial in producerea si furnizarea de solutii de inchidere, care sa satisfaca cerintele utilizatorilor finali de siguranta, securitate si confort in folosire.

Assa Abloy Romania S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca feronerie pentru usi si ferestre - broaste, silduri, cilindrii de siguranta, balamale, cremoane.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Assa Abloy S.R.L.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Assa Abloy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Assa Abloy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Assa Abloy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.756