Direct la continutul paginii »

Set Serv SRLProduce si distribuie carduri din plastic, carduri de fidelitate, de acces, carduri pre-paid, carduri aniversare, promotionale.

PRINTCARDS este partenerul din Romanian al The Printing Card Company SA, prezenta impreuna cu partenerii sai pe piata din Grecia incepand cu anul 2004.
Oferim solutii de incredere in sectorul realizarii cardurilor din plastic. Mai exact, ne-am specializat in realizarea si designul cardurilor din plastic (PVC), de dimensiune 8.5 cm x 5.5 cm (tip credit card).
De asemenea, beneficiem de un departament de creatie care, prin calitatea muncii pe care o desfasoara pune ideile dumneavoastra pe suprafata cardului astfel incat acestea sa fie redate cat mai fidel. Flexibilitatea muncii departamentului de creatie si adaptabilitatea la solicitarile clientilor este un atu important al companiei.

Cardurile din plastic nu pot fi deteriorate, iar domeniul de utilizare este relativ nelimitat, noi aplicatii fiind descoperite aproape in fiecare zi. Sa nu uitam rolul comunicarii vizuale in cererea si oferta pentru produsele si serviciile clientilor.

Avand o mare experienta in arta grafica simai bine de patru ani in productia directa a cardurilor din plastic (ISO 7810), putem oferi solutii complete de design si productie a cardurilor din plastic.
Marele nostru avantaj este ca, intr-o perioada foarte scurta de timp, putem realiza printarea, utilizand cele mai noi tehnologii in domeniu (offset - waterless uv), si livrarea imediata a produsului final.
In ultima etapa a realizarii cardurilor, masinile ce printeaza in cinci culori, doua culori sau o culoare garanteaza continuitatea productiei de 2,500,000 carduri pe luna, ceea ce inseamna ca putem acoperi orice comanda.
Personalizarea cardurilor (anaglyph, thermal printing, inkjet printing) completeaza imaginea finala a cardurilor si da finalitate scopului utilizarii acestuia.

TIPURI DE CARDURI
Grosimea cardurilor este cuprinsa intre 350 si 800 microni.

Carduri de fidelitate
a) Carduri de membru: carduri magnetice sau de plastic ce pot fi utilizate de membrii unui club, comunitati, magazin sau firma.
b) Carduri de reducere (discount): diferite reduceri pentru pretul produselor pot fi acordate posesorilor acestui tip de card.
c) Carduri oferta: posesorii sunt recompensati cu puncte pentru diferite cumparaturi.
d) Carduri personalizate: printarea datelor personale, embosate sau nu.
Carduri de acces
a) Tichete pe termen lung: carduri pentru cluburi sportive sau evenimente culturale ce se desfasoara pe o perioada mai mare de timp.
b) Carduri de acces: carduri cheie pentru hoteluri sau zone pazite cu acces limitat.
c) Carduri de securitate
Carduri pre-paid
a) Carduri de telefonie: carduri de telefonie cu anumite valori, cu scratch, pin, sau carduri inteligente cu cip.
b) Carduri de internet: carduri preplatite ce ofera o anumita perioada de timp pentru accesarea internetului sau pentru descarcarea informatiilor de pe anumite site-uri.
d) Carduri de parcare: carduri preplatite pentru parcare.
Alte tipuri de carduri
a) Carduri carti de vizita: carduri cu brandul companiei si datele de identificare ale angajatului.
b) Carduri aniversare: printarea anumitor evenimente sociale (nunti, botezuri, expozitii, reuniuni, etc.).
c) Carduri promotionale: carduri utilizate in scopuri publicitare.
d) Carduri de garantie: adauga valoare produselor la care se ofera garantie.

Sediu: B-dul Nicolae Grigorescu, nr 14, sector 3, BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Set Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Set Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Set Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

118.668