Direct la continutul paginii »

SC Technicom SRLintretinerea piscinelor

Când ne-am gândit sa va oferim acest serviciu, ne-am propus sa facem posibil pentru toata lumea placerea unei imbaieri deosebite, punând in slujba dumneavoastra priceperea si seriozitatea noastra in domeniul tratarii apei din piscine si intretinerea lor.

Tratarea apei din piscine, bazine de inot

Orice probleme  intâmpinati referitor la calitatea si tratarea apei din piscine, cu ajutorul specialistilor nostri,  gasim si propunem in cel mai scurt timp cea mai buna solutie. Ajutam la proiectarea, executarea sistemelor de tratare si recirculare. Scopul nostru este sa gasim solutia optima, eficienta, economica, obtinerea de costuri reduse in timpul utilizarii si exploatarii in asa fel incât utilizarea sa dea satisfactii maxime. Specialistii nostri va stau la dispozitie in timpul saptamânii, prin telefon sau in functie de nevoi chiar si la fata locului.


Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru: pooldoctor.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Technicom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Technicom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Technicom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.182