Direct la continutul paginii »

MHL GROUP RomaniaConsultanta Fonduri Structurale si in alcatuirea dosarului de finantare; Traininguri si seminarii despre absorbtia Fondurilor Structurale si proiecte de finantare cu fonduri europene; Dezvoltare de brand si publicitate.

Pachetele de servicii oferite de mhl group se adreseaza firmelor si intreprinzatorilor particulari preocupati de o crestere in planurile calitativ si competitiv, precum si institutiilor administratiei publice locale interesate de reabilitarea zonelor urbane si rurale pe care le administreaza.

mhl group isi propune sa ofere si sa implementeze solutii europene in concordanta cu obiectivele de dezvoltare ale clientilor sai.


MHL GROUP RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MHL GROUP Romania se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MHL GROUP Romania in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MHL GROUP Romania, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.677