Direct la continutul paginii »

Rotina Product SRLFabrica de conserve ROTINA PRODUCT SRL functioneaza in orasul Hunedoara din anului 2001 si produce o gama variata de conserve de tipul: pateuri, conserve de carne, conserve mixte si mustar.

Productia de conserve realizata la inceput era de cateva sute de kilograme pe zi si o gama sortimentala ce se rezuma doar la cateva produse.

Prin politica de marketing, in prezent societatea si-a asigurat extinderea pietei de desfacere in toata tara.Pe langa unitatile de desfacere en gross, si de distributie,

Unitatea a fost autorizata de catre A.N.S.V.A. pentru comertul intracomunitar si certificata ISO 9001 si ISO 22000 (HACCP).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rotina Product SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rotina Product SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rotina Product SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.881