Direct la continutul paginii »

Ilvas SASC ILVAS SA Vaslui a luat fiinta prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui, construita in anul 1971, transformata in anul 1991 in societate pe actiuni iar incepand cu anul 2002 face parte din Grupul Racova,

Pe langa modernizarea si retehnologizarea unitatilor de productie, societatea a desfasurat un proiect de schimbare a imaginii si a lansat pe piata gama de produse lactate VIO, produse naturale, de calitate superioara.

Produsele sunt recunoscute si bine apreciate de catre consumatori, iar firma se bucura de încredere din partea partenerilor de afaceri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ilvas SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ilvas SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ilvas SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.260