Direct la continutul paginii »

Diana SRLNe-am infintat in 1991 avand ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare şi nealimentare prin magazinul propriu din Râmnicu-Vâlcea.

Prin asocierea cu CARVIL S.A., în aprilie 2000 am transferat întreaga capacitate modernă de producţie în spaţiile acesteia, completând întreaga linie cu activităţile de abatorizare, tranşare a cărnii, preparare a produselor, depozitare si transport.

Capacităţile de procesare a cărnii au fost mărite prin dotarea cu utilaje noi din import (Germania , Elveţia).

O consecinţă importantă a accesării acestor proiecte este implementarea şi certificarea Sistemului de Management al Calităţii şi HACCP. Astfel, în anul 2005 Sistemul de Management al Calităţii şi HACCP al DIANA SRL a fost auditat şi certificat de către organismul Moody International SRL, conform standardului DS 3027 E:2002.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diana SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Diana SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diana SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.289