Direct la continutul paginii »

Olympus Dairy Industry SAProdusele lactate Olympus sunt produse de un grup de companii detinut de o familie - acum suntem la a treia generatie de producere a produselor lactate, si deja putem vorbi de o traditie a calitatii Olympus.

Deoarece produsele noastre au fost foarte apreciate in Romania, in 2009 am construit un depozit frigorific dotat cu cea mai inalta tehnologie la Crevedia, pentru a sprijini volumul in crestere al vanzarilor noastre.

Punem pe primul loc grija pentru consumatorii produselor noastre, interesul pentru binele celor care aleg produsele noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Olympus Dairy Industry SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Olympus Dairy Industry SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Olympus Dairy Industry SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.896