Direct la continutul paginii »

Rofraco SRLSuntem importator direct de la firme producatoare si distribuitor pe piata din Romania a materialelor, accesoriilor si subansamblelor necesare pentru productia de canapele, fotolii sau a oricarui tip de mobilier tapitat, cat si a masinilor, sculelor si utilajelor destinate amenajarii atelierelor de tapiterii.

Materialele comercializate sunt de cea mai buna calitate, fiind certificate ISO, TUV si in conformitate cu normele UE in domeniu.

Suntem o firma de familie, cu capital integral romanesc si desfasuram aceasta activitate din 1996, cand am organizat si primul stand propriu in cadrul Targului International BIFE de Accesorii si Mobilier de la RomExpo Bucuresti.

Acolo ne puteti gasi in fiecare an in prima jumatate a lunii Septembrie cand are loc de obicei acest targ.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rofraco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rofraco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rofraco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.581