Direct la continutul paginii »

Forest Trading 93 SRLAm pornit la drum in 1993, am plecat de jos, si nu a fost usor. Se poate spune ca am avut si sansa, dar de-a lungul anilor am constatat un lucru: pe masura ce munceam, cu cat munceam mai mult, cu atat sansa ne suradea mai des.

Au existat si momente grele, dar niciodata nu ne-am gandit sa renuntam. Stiam ca totul sta in puterera noastra si ne-am urmat visul.

Consideram orice client ca fiind un oaspete, cel mai de seama care ne poate vizita, pentru ca este independent de noi. Ne poate sau nu ne poate vizita. Este parte din munca noastra. Clientul este pana la urma, scopul muncii noastre. Nu-i facem nici o favoare atunci cand il servim cu atentie. El ne face noua o favoare pentru ca ne da ocazia sa facem acest lucru.

Compania noastra dispune de un parc auto variat, de la autoutilitare de 3.5, 5 si 7 tone la autocamioane de 14, 16, 18 si 22 tone. Oferim clientilor nostri transport gratuit* pentru toate produsele din oferta noastra, organizand zilnic livrari, iar pe parcusul transportului se beneficiaza de asigurare CARGO.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Forest Trading 93 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Forest Trading 93 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Forest Trading 93 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.086