Direct la continutul paginii »

Matros 94 Imp Exp SRLGrupul MATROS a fost fondat în anul 1994 in Oradea - România în vestul ţării în apropierea frontierei cu Ungaria.


Începând cu anul 1998 a fost introdusă o noua activitate – distribuţia de parchet laminat, şipci, profile şi accesorii pentru parchet laminat. Cu ajutorul acestei activităţi compania a crescut de la an la an.

MATROS ’94 Imp-Exp are tot necesarul logistic pentru distribuţie indiferent de tipul de client (distribuitori mici sau magazine DIY) - stivuitoare, 20 camioane intre 1,5 si 14 tone, depozitele mai sus menţionate si nu in ultimul rând personal cu multa experienţã si bine motivat.

În anul 2008 MATROS ’94 Imp-Exp dispune de 8 depozite în Oradea cu o suprafaţă totală de 5.500 m², din care se livrează produse în toată ţara.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Matros 94 Imp Exp SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Matros 94 Imp Exp SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Matros 94 Imp Exp SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.