Direct la continutul paginii »

Qnet International SRLQ’NET INTERNATIONAL este unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii IT de pe piata romaneasca, orientat fiind pe suport si service profesional.

Societatea comerciala Q’NET INTERNATIONAL a fost infiintata in noiembrie 1993, ca societate cu raspundere limitata cu capital privat.

Optsprezece ani de experienta in furnizare de solutii si servicii IT&C ne-au ajutat in construirea unei strategii orientate catre clienti de care putem spune ca suntem mandri.

Q’NET INTERNATIONAL a acumulat o experienta importanta in elaborarea, implementarea si administrarea de proiecte IT complexe, incluzand atat medii eterogene cat si platforme si tehnologii variate.

MANAGEMENTUL companiei este format din profesionisti cu experienta in domeniile lor de activitate, dedicati indeplinirii obiectivelor companiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Qnet International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Qnet International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Qnet International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.341