Direct la continutul paginii »

Mag Studio SRLOferim solutii integrale pentru spectru larg de activitati: sonorizari ambientale si de putere pt centre comerciale, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, scoli, biserici, arene sportive, sali pt evenimente culturale si artistice, radioficari interioare si exterioare, etc; scenotehnica, studiouri radio-tv si de inregistrari, lumini profesionale pt scene si cluburi, etc.

Cele mai atractive oferte ale momentului:

  • BOXA PROFESIONALA 15"/1"   -  465 lei
  • SISTEM KARAOKE  990 lei
  • SET BANDA LED RGB CU TELECOMANDA  - 248 lei

In general, noi, Mag Studio, incercam sa intampinam clientii nostri cu solutii obiective si corecte, iar implicarea noastra este aceeasi indiferent de buget sau pozitie sociala ! Ne place ceea ce facem si dorim sa devenim din ce in ce mai buni ! In speranta interesului dvs., va stam la dispozitie si va acordam tot sprijinul pentru a testa produsele noastre !Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mag Studio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mag Studio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mag Studio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Mag Studio SRL


31.597