Direct la continutul paginii »

Cristal Impex SRLCristal impex este unul dintre primii importatori-distribuitori directi de produse second-hand de pe piata noastra .

Inca de atunci ne-a preocupat impunerea pe piata romaneasca de tehnologie a informatiei a marcilor de prestigiu(IBM, COMPAQ,HP, SIEMENS , s.a.) Cristal impex se identifica astfel cu specialistul in calculatoare ,permanent pregatit pentru a oferi pe loc clientului informatii, suport tehnic si produse de calitate

O preocupare permanenta a firmei o reprezinta diversificarea ofertei de produse si servicii corelata cu mentinerea standardelor calitative ridicate.

Ne-am propus sa devenim partenerul dvs. preferat in domeniul tehnologiei informatiei.

OFFICE CORDLESS KEYBOARD SI MOUSE TYPHOON

Promovarea celor mai noi tehnologii aparute pe piata, a produselor sigure si performanteContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cristal Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cristal Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cristal Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.922