Direct la continutul paginii »

SC Printext Construct SRL-DText Construct a fost creat pentru a oferi servicii de editare texte, folosind conceptul de Literatură Aplicată. Acest lucru înseamnă că echipa Text Construct preia informația pe care o doriți modelată și o gândește în așa fel încât produsul finit să fie eficient din punct de vedere literar.

Text Construct scrie texte variate, în funcție de solicitările primite. Scriem cărți sub formă de Ghost Writing, acesta fiind unul dintre cele mai importante servicii de editare oferite. În cadrul scrierii de cărți includem și Biografiile, Istoricul de familie sau chiar eseuri și proză scurtă.

Ne oferim serviciile și companiilor care au nevoie fie de prezentări elegante ale business-ului pe care îl conduc, fie de texte aleatorii legate de obiectul lor de activitate, texte cum ar fi descrierea produselor oferite, textele de pe site-ul companiei sau mesaje cu un impact puternic. Realizăm de asemenea și textele pentru reclamele care vă vor promova compania și vă scriem discursul când mergeți la conferință.
Rămânem în sfera companiilor, cărora le mai oferim și servicii de editare a textelor de pe bloguri. Cunoștințele de utilizare a platformei Wordpress ne permite să oferim servicii de editare și publicare complete.

Echipa Text Construct este pregătită să facă față și domeniului cinematografic, unde scriem scenarii atât pentru filme și seriale, cât și pentru teatru.
Ne adresăm persoanelor care nu au timp să scrie textele sau acelor persoane care nu au valențe scriitoricești. Așa cum echipa Text Construct nu are valențe pentru inginerie aerospațială, ne gândim că există persoane care nu au înclinații înspre scriere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Printext Construct SRL-D se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Printext Construct SRL-D in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Printext Construct SRL-D, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SC Printext Construct SRL-D


13.605