Direct la continutul paginii »

Profesional Beauty Academy SRLAcademia noastra nu va ofera doar cursuri de infrumusetare acreditate de Ministerele Muncii si al Educatiei, cursuri certificate de diplomele obtinute, dar mai ales va ofera pregatire teoretica si practica la standard international cu programa conforma cerintelor UE.

Acest standard este determinat de calitatea echipei de lectori , programa diversificata a acestei academii, produsele cu care lucram, dotarea si amenajarea academiei.Cursurile de infrumusetare au fost realizate prin colaborarea dintre medici specialisti si lectori cu experienta in domeniu.

Academia noastra va ofera un program de training unic si exclusivist, la standard international.

Toate modulele noastre va ofera instruire si in domeniul managementului de salon, dezvoltarea abilitatilor de comunicare, marketing si tehnici de vanzare pentru a va ajuta sa: – construiti relatii pozitive si trainice cu clientela – sa oferiti servicii din ce in ce mai bune pe piata de profil – sa va conduceti propria cariera prin insusirea unor tehnici de dezvoltare personala

Echipamentele noastre sunt de ultima generatie, veti putea face fata oricarei provocari, in oricare colt al lumii.

Corpul nostru didactic va oferi atentie fiecarui cursant in parte.

Spatiul Academiei este dedicat EXCLUSIV activitatilor de instruire, in spatii amenajate special pentru teorie si special pentru practica profesionala.

Academia noastra este specializata atat in formarea incepatorilor, dar se adreseaza si profesionistilor care vor sa adauge noi specialitati sau module la pregatirea si, respectiv, cv-ul lor.

Dotarea Academiei este cu aparatura sofisticata, de ultima generatie, care va pune in contact cu ultimele tendinte din domeniu.

As vrea sa accentuam ca ne ocupam nu numai cu initierea, dar mai ales organizam specializari, seminarii, training intensive, Suportul teortic (curs), mijloace audio-vizuale de instruire.

Sala de curs, sala practica dotate cu materiale din domeniu de cea mai buna calitate, intr-un ambient placut, spatiul fiind dedicat exclusiv institutiei de invatamant.

Asistenta si suport in gasirea unui loc de munca prin studierea ofertei si recomandari in functie de performanta.

Posibilitate de plata in rate

De ce Profesional Beauty Academy e unica?

Scopul nostru este de a oferi celor care iubesc industria frumusetii o sansa reala de a reusi in viata. Nu ne propunem doar sa va invatam tehnicile de profil si sa obtineti o diploma. Ne propunem un obiectiv cu mult mai important, sa le oferim o solutie de viata, o meserie de perspectiva, pentru bunastarea si satisfactia lor profesionala.

Valorile noastre sunt: – integritatea – centrarea demersului educational in totalitate pe calitatea serviciilor ce vor fi oferite in viitor de elevele noastre – accesarea continuua a celor mai noi informatii si tehnologii din domeniu – pasiunea pentru industria frumusetii

Aplica acum pentru o cariera de succes!

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Profesional Beauty Academy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Profesional Beauty Academy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Profesional Beauty Academy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.