Direct la continutul paginii »

Newsin Media SRLNewsIn este cea mai nouă şi mai dinamică agenţie de ştiri de pe piaţa românească. Este parte a trustului Realitatea-Caţavencu şi s-a lansat în iulie 2006.

Agenţia de ştiri NewsIn furnizează trei tipuri de produse: fluxuri de ştiri, destinate pieţei mass-media, dar şi companiilor, fluxul video şi un serviciu de ştiri disponibile prin intermediul telefoniei mobile.

Fluxurile de ştiri sunt structurate pe domenii de interes: politic, economic, social, justiţie şi afaceri interne, extern. Cele mai importante ştiri din actualitatea zilnică sunt accesibile si vorbitorilor de limba engleză pe fluxul NewsIn English. Criteriul principal de selecţie a ştirilor este reprezentat de relevanţa acestora pentru consumator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Newsin Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Newsin Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Newsin Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.210