Direct la continutul paginii »

R.a.i. Media SRLInfiintata in anul 2000, agentia de monitorizare a presei scrise RAI Media se prezinta astazi cu un portofoliu bogat.
Principala tinta a societatii noastre consta in furnizarea rapida de informatii complete si produse adaptate cerintelor fiecarui partener.

Loialitatea fata de beneficiari, profesionalismul si flexibilitatea ne-au ajutat sa castigam increderea unor clienti importanti, firme romanesti si reprezentante ale unor companii internationale.


Competenta echipei noastre de specialisti se materializeaza in bunele relatii cu partenerii nostri si rezultatele obtinute de acestia.

Succesul afacerilor dumneavoastra depinde in mare masura de o informare corecta si in timp util asupra evolutiei mediului de afaceri, a modului in care imaginea firmei si a produselor este reflectata in presa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale R.a.i. Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre R.a.i. Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii R.a.i. Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.284