Direct la continutul paginii »

Agentia De Presa A.m.press SRLIntr-un moment în care toată lumea înfiinţa ziare, noi am înfiinţat o agenţie de ştiri. De unde A.M. PRESS ? Inţialele sunt ale fondatorilor agenţiei, poetul Lucian Avramescu şi prozatorul Eugen Mihaescu.

În consecinţă - Avramescu-Mihaescu Press. Iniţialele au stârnit, încă de la început, mai ales că agenţia a intrat rapid în conflict cu autorităţile, întrebări. Cine se ascunde în spatele ei? Nu se ascundea şi nu se ascunde nimeni.

Înregistrată în 8 martie 1991, agenţia de presă A.M. PRESS transmitea deja primele sale fluxuri informative în 18 martie. Primii abonaţi au fost ziarele ďż˝România Liberăďż˝ din Bucureşti şi ďż˝Szobodsagďż˝, cotidian în limba maghiară din Cluj-Napoca. Am transmis apoi, în spaniolă, ştiri pentru filiala din Viena a agenţiei EFE.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agentia De Presa A.m.press SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agentia De Presa A.m.press SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agentia De Presa A.m.press SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.529