Direct la continutul paginii »

Cabinet individual de psihologie logopedie Baerov CarmenCabinetul se afla situat in Dr. Taberei, este usor accesibil si se adreseaza tuturor persoanelor indiferent de varsta, sex, religie, statut profesional sau social.

Servicii oferite :
- evaluare si consiliere psihologice
- practica de specialitate pentru studenti/masteranzi
- psihoterapie (depresii, atacuri de panica, anxietate, tulburari alimentare, tulburari ale somnului, dependente, dificultati de relationare, de comunicare, de adaptare, tulburari psihosomatice, traume, stres, etc. )
- terapie logopedica specifica

Tarif sedinta de evaluare - 70 lei
Tarif sedinta psihoterapie/logopedie 40-60 lei Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabinet individual de psihologie logopedie Baerov Carmen se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cabinet individual de psihologie logopedie Baerov Carmen in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabinet individual de psihologie logopedie Baerov Carmen, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.