Direct la continutul paginii »

Pensiunea Craiul SRLLocalizata in inima Muntilor Apuseni, in minunata tara a Mosilor – o tara plina de legende si traditii stravechi, Pensiunea CRAIUL pune in valoare tot ce e frumos si specific in Transilvania: natura vie si nestingherita, oamenii simpli, primitori si plini de voie buna, obiceiuri traditionale pastrate cu sfintenie, mancarea gustoasa si palinca adevarata!

Constructia se incadreaza in specificul arhitectural local, cu tenta rustica, atat prin amenajarile exterioare, cat si interioare, atmosfera rurala combinandu-se intr-un mod placut cu dotarile moderne necesare asigurarii confortului turistilor. La construirea unitatii s-au utilizat materiale prelucrate sumar, specifice constructiilor autohtone din tara Mosilor, respectiv lemn, bolovani de rau si piatra.

Pensiunea si restaurantul, Craiul ofera oaspetilor sai un spatiu rustic, intr-o atmosfera rurala cu puternice influente locale si invita la cunoasterea frumusetilor Tarii Motilor.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Craiul SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Craiul SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Craiul SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Pensiunea Craiul SRL


38.396Produse

    1. 2