Direct la continutul paginii »

Pensiunea AlinaPensiunea Alina se afla in Vama Buzaului la 50 km de Brasov, intr-o zona pitoreasca, linistita, la poalele Muntilor Ciucas.


Pensiunea Alina dispune de 4 camere duble, sala de mese amenajata rustic, dotata cu bucatarie, mini bar, cablu tv si internet, terasa insorita dotata cu foisor in care puteti gusta din preparatele traditionale pregatite de catre gazde, gratar pentru barbeque, balansoar si locuri de parcare asigurate.


Localitatea Vama Buzaului pastreaza vestigii care vorbesc despre istoria locului cu darnicie: ruinele cetacii Cruceburg din Tabla Bucii, ruinele unei biserici catolice, ce a servit ca loc de cult pentru slujbasii catolici ai oficiului vamal si cladirilor anexe din Sec. XV-XVI ale acestei institucii. De un deosebit interes sunt cele 7 Festung-uri (intariri), in genul taberelor militare, amplasate in trecatoare, la intrarea in localitatea Vama Buzaului dinspre granica cu bara Româneasca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Alina se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Alina in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Alina, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.394