Direct la continutul paginii »

Country Wild SRLSpargeti cotidianul si apatia din viata angajatiilor. Participati inpreuna la programe de team building, personalizate din activitati outdoor si teamadventure: rafting, speoturism, canyoning, alpinism, catarare ...

Obtineti rezultate exceptionale prin activitati care chiar sunt considerate distractie, astfel cei care urmeaza "tratamentul" participa cu placere la petrecere.

Daca cititi aceste randuri, sunteti un specialist HR constient, ca cel mai important capital a firmei este OMUL si in cea mai mare parte succesul unei companii depinde de angajatii sai.

"EXPERIENTA ESTE CEL MAI BUN PROFESOR" John Locke
In invatarea prin experienta traita, puteti sconta la: eficientizarea in coeziunea echipei, perfectionarea comunicari interne, optimizarea puteri de decizie, dezvoltarea personalitati, depasirea limitelor individuale, cresterea nivelului de responsabilitate, dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a conflictelor...


zile insorite si rauri racoroase
Sandor

PEREGRINUS & ZERGE
-----------------------------
Nu zƒ¡jec, pogogyi !
Ezt nem uszod meg szarazon
The loosers say IT IS NOT FOR YOU
Toti o sa-ti spuna: "Nu-i pentru tine"Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Country Wild SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Country Wild SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Country Wild SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.075