Direct la continutul paginii »

Pensiunea VialuxSituata la 5 minute de centrul municipiului Bacau, pe str. George Bacovia nr. 127, (in apropierea Vamii Bacau), Pensiunea Vialux este usor de localizat si reprezinta o adevarata oaza de liniste in aglomeratia orasului, oferind posibilitatea testarii binecunoscutei ospitalitati moldovene intr-o atmosfera calduroasa beneficiind de servicii exceptionale.


Dotata modern, regim de cazare tip demipensiune(mic-dejun inclus), parcare 15 locuri, restaurant cu o capacitate de 120 de locuri si terasa, Pensiunea Vialux, este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.


Va asteptam in curand sa ne treceti pragul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Vialux se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Vialux in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Vialux, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.232