Direct la continutul paginii »

SanTel - Victoria Med Exclusiv Business SRLSanTel - Intreaba medicul ! E mai usor sa previi decat sa tratezi !

Victoria Med recomanda serviciul medical privat SanTel ca modalitate de preventie prin accesul rapid al pacientului la experienta profesionala a medicilor din diferite specialitati, la posibilitatea de informare pentru depistarea precoce a afectiunilor sau alegerea unei abordari terapeutice adecvate.

Pacientii pot contacta direct specialisti, profesori universitari sau personalitati ale lumii medicale. Medicii pot fi apelati direct prin telefon, fara programare, evitand deplasarile, plecarea din localitatea de domiciliu sau aglomeratia din centrele medicale.

Medicii nostri asigura consiliere si indrumare medicala telefonica, recomandari privind pasii de urmat pentru stabilirea diagnosticului corect, urmarirea tratamentelor prescrise sau sfaturi si asistenta pentru cazul in care se intrerupe medicatia sau apar reactii adverse la aceasta.

Serviciul poate fi utilizat cu succes de pacientii care doresc o a doua opinie avizata pentru problemele lor medicale. Recomandarile specialistilor si informatiile telefonice nu pot inlocui consultul medical direct si investigatiile paraclinice (imagistice, analize medicale de laborator). Consultatiile medicale in specialitatile chirurgie generala, neurologie, psihiatrie, urologie si nefrologie vin sa completeze ideea de performanta a intregului concept medical propus.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SanTel - Victoria Med Exclusiv Business SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre SanTel - Victoria Med Exclusiv Business SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SanTel - Victoria Med Exclusiv Business SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
SanTel - Victoria Med Exclusiv Business SRL


32.196