Direct la continutul paginii »

Eurotrip SRLIti rasfeti copilul cu o surpriza la LEGOLAND
Parcul Legoland Germania este impartit in opt zone tematice si 50 de atractii puse la dispozitia dumneavoastra pentru amuzament, o bucurie a oricarui suflet de copil.

Puteti sa va mandriti cu propria constructie in cadrul Centrului de Construire si Testare, unde veti putea crea un zgarie-nori, dupa care faceti testul de rezistentă la cutremur.

Salzburg este capitala landului cu acelasi nume. Se intinde pe o suprafata de 65.000 km patrati si are o populatie de 150.000 de locuitori. Este cunoscut si sub denumirea de orasul Mozart deoarece este locul unde sa nascut si-a petrecut mai mult de jumatate din viata.

Puteti vizita o binecunoscuta catedrala (1611-1628) inconjurata de regiuni magnifice cu resedinte ale unor printi, arhibisofi,guvernatori ai orasului de sute de ani.

Deasemenea o inchisoare renumita in Austria (Hohensalzburg).

Multe biserici si monumente inchinate renumitului compozitor Wolfgang Amadeus Mozart. Palatul Hellbrun situat la 8 km departare de oras care a fost construit la cererea arhibisofului ,care se afla intr-un parc decorat cu sculpturi si fantani arteziene.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurotrip SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurotrip SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurotrip SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.217Site-uri web