Direct la continutul paginii »

Shanti Travel SRLPensiunea Shanti este situata in inima muntilor Apuseni pe Valea Ariesului in satul Brazesti localitatea Baia de Aries. Accesul se face din DN 75 Turda Campeni pe un drum neasfaltat aproximativ 800 m .Pozitionata in mijlocul unei proprietati de 4 Ha oferta conditii excelente de relaxare si intimitate.

Pensiunea ofera cazare in
5 camere duble cu baie proprie,
un apartament cu 3 dormitoare duble cu livig si 2 bai
sala de mese
bucatarie

Nu avem inca restaurant dar oferim acces nelimitat la bucatarie.In curte avem gratar si ceaun pentru gulas

Avem piscina supraterana, trambulina de sarituri pt copii si nu numai.
Fiind mai izolata ofera conditii excelente pt grupuri ,teambuildinguri,worksopuri,seminari

Avand acesta pozitie centrala pe Valea Ariesului si cunoscand zona foarte bine cosideram pe buna dreptate ca pensiunea noastra este cel mai important punct de plecare in orice excursie din Apuseni

Pentru doritorii de drumetii sau de adrenalina oferim programe turistice de 5-7 zile pentru vizitarea zonei Apusenilor. Veti fi ghidati de noi sa ajungeti si sa vedeti cele mai impresionante peisaje din zona noastra , cele mai minunate pesteri,cele mai pioresti locuri.

Activitatile incluse in aceste zile pot fi ture offroad scopul fiind vizitarea unor zone mai salbatice si pitoresti care nu ar fii posibila altfel , si nu pt a vedea daca rezista masina sau nu ,vizitarea de pesteri mai usor sau mai greu accesibile (Scarisoara, Coiba mare,etc), drumetii in rezervatii naturale( Scarita Belioara, Detunata, etc)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Shanti Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Shanti Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Shanti Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

16.960