Direct la continutul paginii »

Ralex SRLSC Ralex SRL a luat fiinta in anul 1992 ca o societate cu capital privat romanesc al carei domeniu principal de activitate il constituie confectionarea de articole textile .Desi noua pe piata romaneasca de profil ,datorita flexibilitatii de care am dat dovada in producerea articolelor si a gradului mare de diversitate a produselor firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli.
Fiecare realizare poarta amprenta profesionalismului ,pasiunii ,energiei si entuziasmul unor tehnicieni de exceptie.Pornita cu un numar mic de angajati ,societatea s-a dezvoltat,numarand la ora actuala peste 50 de angajati. Va punem la dispozitie zeci de modele de lenjerii de pat superbe la pret de fabrica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ralex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ralex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ralex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.