Direct la continutul paginii »

Offside Consulting SRLSocietatea comercializeaza gazon artificial (sintetic) pentru terenuri de fotbal, de tenis, sali de sport, piscine, gradini, terase. Acoperiri de terenuri cu baloane tensiostatice sau baloane presostatice. 

Gazonul sintetic/artificial are o durata de viata de 10-12 dupa care gazonul artificial ar trebui schimbat.Dupa schimbarea gazonului artificial /sintetic acesta se poate intrebuinta la pavarea depozitelor de deseuri,se poate recicla sau folosi in diferite domenii. 

Printre lucrarile de referinta amenajate de noi cu gazon artificial sunt: terenul sintetic de fotbal acoperit de la CORA, amenajarea de la Terapia Cluj, Baza sportiva Unirea etc. In curand vom prezenta in aceasta sectiune mai multe detalii si studii de caz.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Offside Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Offside Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Offside Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.795