Direct la continutul paginii »

Akula Trading Group SRLAKULA TRADING GROUP este o companie tanara care si-a impus construirea unei imagini bazata pe seriozitate si promptitude, ce doreste sa vina in intampinarea nevoilor clientilor prin furnizarea de solutii si produse de calitate, la cel mai bun pret.

Obiectul principal al activitatii consta in distributia de echipamente si utilaje pentru domeniile industrial, constructii, agricultura si energetic, precum si solutii de implementare a acestor echipamente.

Oferim suport gratuit in alegerea echipamentelor si utilajelor prin intermediul personalului de vanzari si service.

Obiectivul nostru este acela de a furniza solutii si produse de calitate la cel mai bun pret

AKULA TRADING GROUP dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta si cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia clientului, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor. 
Oferim asistenta pentru alegerea optima a echipamentului necesar, asistenta tehnica la instalare si punerea in functiune, service prompt in perioada de garantie si postgarantie, piese de schimb pe toata durata exploatarii.

Satisfactia clientilor reprezinta pentru noi un obiectiv de referinta, iar pentru a-l atinge avem intotdeuna o atitudine responsabila si proactiva fata de solicitarile dumneavoastra.

Avem convingerea ca domeniul vast al produselor oferite si profesionalismul specialistilor nostri vor gasi numeroase puncte de interes pentru compania dumneavoastra.

GRUPURI ELECTROGENE
GENERATOARE PENTRU SUDURA
GENERATOARE ELECTRICE
UPS-uri si STABILIZATOARE DE TENSIUNE
COMPRESOARE CU PISTON
COMPRESOARE CU SURUB
MOTOPOMPE, POMPE, HIDROFOARE
APARATE DE SUDURA
SCULE EINHELL
UTILAJE DE CONSTRUCTII
UTILAJE AGRICOLE
MOTOARE ELECTRICE TRIFAZATE
MOTOARE ELECTRICE MONOFAZATE
REDUCTOARE, MOTOREDUCTOARE
MOTOARE TERMICE LOMBARDINI, HONDA, KOHLERContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Akula Trading Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Akula Trading Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Akula Trading Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.