Direct la continutul paginii »

Mercury Research SRLInfiintata in anul 1992, Mercury Research S.R.L este situata in Bucuresti. 

 
Ceea ce isi propune firma Mercury Research S.R.L este sa efectueaze sondaje de opinie, studii de piata, sondaje in orice fel de domeniu. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 
 
Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. 
 
Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. 
 
Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mercury Research SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mercury Research SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mercury Research SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.