Direct la continutul paginii »

Elkoplast Romania SRLIncepad din anul 1991, compania ceha Elkoplast are ca principal domeni  de activitate producerea de containere si utilaje pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor, a containerelor  din fibra de sticla necesare colectarii selective a deseurilor si a containerelor de mare capacitate din otel.

 
Productia de serie se axeaza pe containere si cisterne din fibra de sticla, containere pentru materiale granulare pentru combaterea poleiului si al produse specifice cu utilitati in domeniul alimentar, al agriculturii, al transporturilor, al constructiilor si nu numai.
 
In acesti 19 ani de experienta Elkoplast Cehia s‐a impus pe piata europeana de profil prin produse cu o valoare utila sporita si durabilitate indelungat obtinute datorita calitatii superioare de confectionare si prin folosirea materialelor de inalta calitate si certificate.
 
Incepand cu anul 2007 Elkoplast Cehia intra si pe piata romaneasca prin Elkoplast Romania, cu dorinta de a contribui la asigurarea eficacitatii si fiabilitatii gestionarii deseurilor din Romania punand la dispozitia clientil instrumente necesare pentru :
 
•    COLECTAREA, TRANSPORTUL SI DEPOZITAREA DESEURILOR
•    DEPOZITAREA MATERIALELOR SI MATERIILOR PRIME
•    INTRETINEREA DRUMURILOR PE TIMP DE IARNA
•    CONSTRUIRE CELULE LOCATIVE SI COMPLEXE DE LOCUIT
 
Avand in vedere cresterea continua a productiei deseurilor si pretentiile privind calitatea lor si posibilitatile de sortare facila, utilizand produsele noastre veti reusi sa exploatati mai bine spatiul locurilor de colecare si in acelasi timp sa ameliorati aspectul estetic si curatenia acestor zone.
 
Astfel noi suntem parteneri Dumneavoastra in managementul deseurilor menajere si industriale oferindu‐va echipamente si utilaje pentru depozitarea si preluarea selectiva a deseurilor industriale si menajere. !
 
Va punem la dispozitie o gama larga de produse printre care amintim: tocatoare si maruntitoare pentru deseuri lemnoase, containere: zincate la cald, pentru materiale solide periculoase si pentru materiale granulare, semiingropate, abroll, sisteme de descarcare a containerelor; eurocontainere tip bena; cisterne (rezervoare ) motorina; prese de balotat; compactoare; prese fixe (stationare) si mobile; prese foarfeca; statii de transfer, celule si complexe locative; motostivuitoare si autoutilitare pentru preluarea deseurilor. Avem incredere ca va veti regasi in viitor printre partenerii Elkoplast in acest proiect de amploare pe piata romaneasca.
 
Odata cu extinderea parcului auto va punem la dispozitie si servicii de transport national si international de marfuri cu camion cu prelata cu sarcina maxima de 7 T sau camion cu prelata cu sarcina maxima de 14T  (camion si remorca ).
 
Daca doriti sa primiti gratuit catalogul de produse al companiei noastre, este da ajuns sa ne contactati telefonic sau prin intermediul e‐mailului si unul dintre colegii nostrii va vor servii cu cea mai mare placere.
 
 
 
Cu consideratie,    
Octavian Rosu
Asistent ManagerContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elkoplast Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elkoplast Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elkoplast Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.