Direct la continutul paginii »

Catalina SRLSocietatea noastra,SC CATALINA SRL are o experienta de 16 ani in sistemul de distributie a marfurilor de larg consum.

In prezent distribuim produse in multe localitati din judetele Satu Mare, Salaj, Maramures si Bihor. Cererea fiind mare, venim in sprijinul clientilor nostri cu acest site „MAGAZIN CATALINA”.Venim si in sprijinul  acelor clienti care au obosit din cauza numeroaselor drumuri lungi si costisitoare facute in cautarea marfii.In fiecare zi o sa aveti noi si noi surprize placute constand in produse de care suntem siguri ca aveti nevoie,la preturi de nerefuzat.

Distributie cosmetice, parfumuri, ceasuri, bijuterii, cadouri, jucarii, BeyBlade, baterii, lanterne, brichete, becuri economice. Cu noi ai scapat de: Drumuri lungi, Griji, Stres, Oboseala!

Nu mai trebuie sa aduni sume mari de bani pentru marfa. Comanzi cat ai nevoie,si te intorci pe site. Totul la pret de En-Gros.

Ornamente de Craciun la preturi de nerefuzat!

Depozit :"Complexul RACHEL"str.Aurel Vlaicu nr.72, SATU MAREContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Catalina SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Catalina SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Catalina SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Catalina SRL


31.528