Direct la continutul paginii »

MSSC TRANS S.R.L.KRONHEAT produce generatoare de aer cald foarte eficiente pentru incalzirea spatiilor industriale cu volume relativ mari sau inalte , generatoare alimentate cu combustibil solid (lemne, carbune, deseuri industriale, etc), preturile de achizitie ale acestor combustibili fiind semnificativ mai mici comparativ cu preturile gazelor naturale sau a combustibililor gazosi.

Cu o experienta de 12 ani, având la bordul companiei elite ale ingineriei din Romania în domeniul termicelor, KRONHEAT a căpătat reputaţia unui producator foart bun în toate mediile de afaceri în care a fost prezent în Romania şi străinătate. Societatea noastra s-a bucurat de parteneriate internaţionale de-a lungul timpului, obţinute prin participarea la diverse congrese şi expozitii de profil din ţara şi străinătate, obţinând şi certificari oficiale internaţionale, prin sistemul de management ISO 9001.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MSSC TRANS S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MSSC TRANS S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MSSC TRANS S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
MSSC TRANS S.R.L.


10.803