Direct la continutul paginii »

Dahi Solar SRLAm deschis noul magazin Dahi Solar unde puteti gasii o gama variata de produse din domeniul energiei fotovoltiace.

Puteti gasii pe site-ul nostru incepand de la: panouri fotovoltaice, acumulatori, invertoare, controller-e, regulatoare de incarcare, accesorii pentru instalatiile fotovoltaice, kituri fotovoltaice complete pana la proiecte fotovoltaice ready to build si parcuri fotovoltaice racordate deja la retea care produc 6 certificate verzi in momentul de fata.

Produsele sunt doar cu scop informativ iar comenzile se fac doar pe baza de comanda .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dahi Solar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dahi Solar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dahi Solar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Dahi Solar SRL


16.597