Direct la continutul paginii »

ELECMOND ELECTRIC SRLSC ELECMOND ELECTRIC SRL a fost infiintata in anul 1997 si este specializata in productia, reparatia si revitalizarea transformatoarelor electrice de distributie.
Gama de transformatoare pe care societatea noastra le produce, repara si revitalizeza este cuprinsa in gama de puteri: 25-10.000 kVA, cu tensiuni de la 6/0,4 kV, 20/0,4 kV pana la 110 kV.

SC ELECMOND ELECTRIC SRL are in componenta un personal direct productiv, atestat A.N.R.E. cu o vasta experienta in domeniile mentionate mai sus, calificata in cele mai renumite centre de profil existente in tara - SC ELECTROPUTERE SA si fabrica de transformatoare SC TMD/TMC Filiasi.

Societatea noastra este atestata de A.N.R.E. (Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei) - singura autoritate competenta in Romania, cu Atestat Nr. 8131/2012-2017.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ELECMOND ELECTRIC SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ELECMOND ELECTRIC SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ELECMOND ELECTRIC SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.